Eventy a catering

Eventy a catering

Firemní večírek, workshop či teambuilding v Teplicích? Vyberte Wellness hotel Monopol!

Hledáte ideální místo pro firemní večírek v Teplicích, workshop nebo teambuilding? Nabízíme vám luxusní prostory Wellness hotelu Monopol.

Máte v plánu menší schůzku či workshop v Teplicích? Naše meetingová místnost může pojmout až 40 lidí při stolovém sezení a 50 při divadelním. Pro větší firemní večírek nebo akce až pro 100 osob, máme k dispozici naši exkluzivní restauraci Garden, rezervovanou jen pro vás. A abyste měli všechno potřebné, nabízíme plátno, dataprojektor, flip chart tabuli a samozřejmě Wi-Fi připojení.

V průběhu vašeho workshopu nebo firemního večírku vám rádi připravíme coffee break v jedné z našich tří variant, nebo raut. Chcete něco speciálního? Co takhle menu À la carte v naší pivovarské restauraci nebo v restauraci Garden?

Myslíme i na vaše pohodlí po akci. Pro ubytování vašich hostů máme připraveno 32 dvoulůžkových a 2 jednolůžkové pokoje. A pro perfektní relaxaci po náročném dni vás zveme do našeho wellness centra s čtyřmi saunami, pivními či bylinnými koupelemi a masážemi.

Chcete pro své zaměstnance či sponzory něco zcela unikátního? Uspořádejte s námi soukromou akci s módní přehlídkou od návrhářky Nadi Moravcové. Doprovodný program může obsahovat raut, moderátora a hudební vystoupení.

Pro více informací, cenovou nabídku či osobní setkání nás kontaktujte. Těšíme se na spolupráci!
 
Wellness hotel Monopol – váš partner pro firemní večírek a teambuilding v Teplicích.

Zašlete nám poptávku

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Kousky hovězí svíčkové na jehle s cherry rajčaty, podávané na zeleninovém salátu s grenaillemi, pesto ze suš. rajčat, bylinková bagetaA:1,3,7     229,- 

Pondělí 21.04.

 STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý 22.04.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9                                                                                         45,-

  1. Kuřecí steak s pečenými paprikami, podávaný se šťouchaným bramborem A:1,3,7                                179,-
  2. Vepřový katův šleh podávaný s jasmínovou rýží A:1 179,-
  3. Hamburská vepřová kýta s houskovými knedlíky A:1,3,9,10                                                                169,-                      
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 23.04.

Polévka: Tradiční bramboračka s majoránkou A:1,3,7,9                                                                                                45,-

Denní tip: Kuřecí cordon bleu, vařený brambor a tatarská omáčka A:1,3,7                                                        209,-

  1. Znojemské hovězí kostky podávané s dušenou jasmínovou rýží a čerstvou petrželkou A:1    179,-
  2. Caesar sandwich s grilovaným kuřecím prsem a smaženými bramborovými lupínky A:1,3,7    169,-
  3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou a kyselou okurkou A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 24.04.

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním   A:1,3,7,9                                                   45,-

Denní tip: Marinovaná kotleta s kostí, fazolky se slaninou, opeč. brambory, česnekový dipA1,3,7       229,-

  1. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramborem A:1,3,7    179,-
  2. Kuřecí kung-pao s arašídy a pórkem s jasmínovou rýží A:5,6,11           179,-                                             
  3. Opečená vinná klobása s bramborovou kaší A:1,7                                                                                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 25.04.

Polévka: Gulášová polévka z mletého hovězího krku A:1,3,7,9                                                                45,-

Denní tip: Grilovaný kuřecí supreme, krémová polenta, máslové kapustičky A:1,7                                      209,-            

  1. Rozlítaný španělský ptáček s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           189,-
  2. Smažený eidam s hranolkami a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                            179,-               
  3. Tradiční kaplická cmunda s uzeným masem a vídeňskou cibulkou A:1,3,7 179,-                                              
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Telecí váleček sous-vide v parmské šunce 289,-Kč

    zelený chřest, divoká brokolice, grenaille, omáčka bérnaiseA:3,7

  • Hráškové rizoto s krevetami 269,-Kč

    parmazánové chipsy, cukrový hrášek, citrónový olej A:2,3,7

  • Čerstvé špagety s pestem z medvědího česneku 239,-Kč

    pancetta, Pecorino romano, chilliA:1,3,7