Eventy a catering
Firemní večírek, workshop či teambuilding v Teplicích? Vyberte Wellness hotel Monopol!
Hledáte ideální místo pro firemní večírek v Teplicích, workshop nebo teambuilding? Nabízíme vám luxusní prostory Wellness hotelu Monopol.

Firemní večírek, workshop či teambuilding v Teplicích? Vyberte Wellness hotel Monopol!
Hledáte ideální místo pro firemní večírek v Teplicích, workshop nebo teambuilding? Nabízíme vám luxusní prostory Wellness hotelu Monopol.
Máte v plánu menší schůzku či workshop v Teplicích? Naše meetingová místnost může pojmout až 40 lidí při stolovém sezení a 50 při divadelním. Pro větší firemní večírek nebo akce až pro 100 osob, máme k dispozici naši exkluzivní restauraci Garden, rezervovanou jen pro vás. A abyste měli všechno potřebné, nabízíme plátno, dataprojektor, flip chart tabuli a samozřejmě Wi-Fi připojení.
V průběhu vašeho workshopu nebo firemního večírku vám rádi připravíme coffee break v jedné z našich tří variant, nebo raut. Chcete něco speciálního? Co takhle menu À la carte v naší pivovarské restauraci nebo v restauraci Garden?
Myslíme i na vaše pohodlí po akci. Pro ubytování vašich hostů máme připraveno 32 dvoulůžkových a 2 jednolůžkové pokoje. A pro perfektní relaxaci po náročném dni vás zveme do našeho wellness centra s čtyřmi saunami, pivními či bylinnými koupelemi a masážemi.
Chcete pro své zaměstnance či sponzory něco zcela unikátního? Uspořádejte s námi soukromou akci s módní přehlídkou od návrhářky Nadi Moravcové. Doprovodný program může obsahovat raut, moderátora a hudební vystoupení.
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Zeleninový salát s farmářskou zálivkou, kuřecími stripsy a česnekovými krutony A:1,3,7 209,-
Pondělí 10.02.
Polévka: Kuřecí vývar s masem a šunkovým svítkem A:1,3,7,9 45,-
Úterý 11.02.
Polévka: Čočková polévka s uzeninouA:1,3,7,9 45,-
Středa 12.02.
Polévka: Uzený vývar s masem a kroupamiA:1,7,9 45,-
Denní tip: Hovězí bacon burger s volským okem, čedar, zelenina, cibulové kroužkyA:1,3,7,10 219,-
Čtvrtek 13.02.
Polévka: Cuketový krém s krutony A:1,3,7 45,-
Denní tip: Grilovaný celý pstruh, máslové zámecké brambory, opečený chřest A:1,3,4,7 259,-
Pátek 14.02.
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,9 45,-
Denní tip: Pomalu tažené hovězí ossobuco na kořenové zelenině, bramborové pyré A:1,3,7 239,-
fazolky se slaninou, hranolky, pepřová omáčka A:7
křenová espuma, grenaille s pažitkou, bramborová sláma, bylinky A:7
rajčatová omáčka, bazalkové pesto, rukola, cherry rajčataA:1,3,7