Eventy a catering
Firemní večírek, workshop či teambuilding v Teplicích? Vyberte Wellness hotel Monopol!
Hledáte ideální místo pro firemní večírek v Teplicích, workshop nebo teambuilding? Nabízíme vám luxusní prostory Wellness hotelu Monopol.

Firemní večírek, workshop či teambuilding v Teplicích? Vyberte Wellness hotel Monopol!
Hledáte ideální místo pro firemní večírek v Teplicích, workshop nebo teambuilding? Nabízíme vám luxusní prostory Wellness hotelu Monopol.
Máte v plánu menší schůzku či workshop v Teplicích? Naše meetingová místnost může pojmout až 40 lidí při stolovém sezení a 50 při divadelním. Pro větší firemní večírek nebo akce až pro 100 osob, máme k dispozici naši exkluzivní restauraci Garden, rezervovanou jen pro vás. A abyste měli všechno potřebné, nabízíme plátno, dataprojektor, flip chart tabuli a samozřejmě Wi-Fi připojení.
V průběhu vašeho workshopu nebo firemního večírku vám rádi připravíme coffee break v jedné z našich tří variant, nebo raut. Chcete něco speciálního? Co takhle menu À la carte v naší pivovarské restauraci nebo v restauraci Garden?
Myslíme i na vaše pohodlí po akci. Pro ubytování vašich hostů máme připraveno 32 dvoulůžkových a 2 jednolůžkové pokoje. A pro perfektní relaxaci po náročném dni vás zveme do našeho wellness centra s čtyřmi saunami, pivními či bylinnými koupelemi a masážemi.
Chcete pro své zaměstnance či sponzory něco zcela unikátního? Uspořádejte s námi soukromou akci s módní přehlídkou od návrhářky Nadi Moravcové. Doprovodný program může obsahovat raut, moderátora a hudební vystoupení.
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Brut
Demi sec
Brut / Extra Dry
Extra Dry
Extra Dry
Dry
Netradičně vyrobené perlivé víno z odrůdy Moscato, příjemně sladké. Vyvážená harmonická chuť medu, rozkvetlých stromů a červeného ovoce.
Extra dry
Moravské zemské víno, Němčičky, polosuché
Ovocité bílé víno s plnou vůní červeného pomeranče a zralých peckovin. V chuti příjemné, ovocné a šťavnaté.
Moravské zemské víno, Němčičky, suché
Harmonická a elegantní romantika a chuť broskve. Osvěžující víno s příjemnou svěžestí.
Moravské zemské víno, Němčičky, polosladké
Bílé víno zlatavé barvy. Ve vůni převládají fialky, v kombinaci s ovocitostí a odkvetlou růží. Chuť je plná a sladká.
Vinařství Cícha, pozdní sběr, polosuché, Slovácká podoblast, obec Blatnice pod Sv. Antonínkem
8 měsíců zrálo na jemných kvasnicích. Ve vůni najdeme hrušku, liči a vanilku. Chuť je svěží, minerální, doprovázená slaným karamelem. Připomíná máslovou sušenku.
Moravské zemské víno, Němčičky, polosuché
Nádherné ovocné aroma s nádechem jahod. Vyvážená ovocná chuť s jogurtovou dochutí.
Thanisch, Mosel, suché
Historie vinařské tradice značky vína Thanisch sahá do roku 1648. Velmi elegantní kyselost a svěží mineralita. Aroma zralých jablek a exotického ovoce.
Louis Robin, Bourgogne AOC, suché
Výrazně minerální až slané víno. A přesně takové má Petit Chablis být. Suché a lehké v chuti, s výraznou kyselinkou, která podtrhuje charakter Petit Chablis.
Trebbiano, La Rifra, Veneto, IGT, suché
Barva tohoto suchého bílého vína je krásně zlatavá. V aroma ucítíte tropické ovoce a květinové tóny, víno je vyvážené s příjemnou strukturou.
Piemonte, DOCG, suché
Odrůda Nebbiolo, největší hvězda oblasti Piemonte - slavné BAROLO, ze stejnojmenné oblasti nedaleko od městečka Alby. Hrozny pochází z vinice v oblasti Verduno z jílovitovápencové půdy. Má granátově červenou barvu. JE plné až opulentní s hedvábným taninem a harmonickým projevem.
Salento, suché
Rubínová barva se zářivými odlesky. Vůně intenzivní a ovocitá s tóny červených třešní a mandlí. V chuti jsou cítit maliny s marcipánovou dochutí.
Haut-Medoc Château AOP, suché
Toto výrazné a dobře vyvážené víno nabízí krásnou svěžest a taniny. Chuť čistě hroznová s jemnou tříslovinou, dobře strukturovaná a jemná. Zakulacená dochuť s kořeněnou ovocnou dochutí.
A:8
A:1,7,8
Pondělí 25.9.
Polévka: Silný kuřecí vývar s játrovou rýží A:1,3,7,9 40,- Tip: Vídeňský telecí řízek na přepuštěném másle s tyrolským
bramborovým salátem A:1,3,7,10 259,-
Pečené kuřecí stehno podávané s bylinkovou nádivkou a rajčatovým salátkem A:1,3,7 159,-
Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, bramborovou kaší a malým salátem A:1,3,7,9 169,-
Caesar salát s kuřecím masem, krutony, parmazán A:1,3,7 189,-
Úterý 26.9.
Polévka: Dýňový krém se smetanou, chilli, zázvor a limeta A:1,3 40,- Tip: Bramborák s trhaným hovězím žebírkem, zelným salátem s křenem a smaženou cibulkou A:1 229,-
Tagliatelle s kuřecími kuličkami v omáčce z pečených paprik s parmazánem A:1,3,7 159,-
Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, bramborovou kaší a malým salátem A:1,3,7,9 169,-
Caesar salát s kuřecím masem, krutony a parmazánem A:1,3,7 189,-
Středa 27.9.
Polévka: Hovězí vývar s kousky masa a zeleninou s nudlemi A:1,3,7,9 40,-
Tip: Italské dýňové rizoto s na másle pečenou Mahi Mahi A:7 259,-
Vepřové výpečky se špekovým zelím, bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkouA:1,3,7 169,-
Zapečená brokolice se sýrem, bramborami a bešamelem A:3,7 159,-
Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, bramborovou kaší a malým salátem A:1,3,7,9 169,-
Caesar salát s kuřecím masem, krutony a parmazánem A:1,3,7 189,-
Čtvrtek 28.9.
Polévka: Zelná s uzeninou a zakysanou smetanou A:1,7 40,-
Tip: Kančí burger s ementálem, zeleninou, portskou redukcí a hranolkamiA:1,3,7 239,-
Hovězí kostky na víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší A:1,7,9 179,- Uzený hovězí jazyk v křenové omáčce podávaný s houskovým knedlíkem A:1,3,7 169,-
Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, bramborovou kaší a malým salátem A:1,3,7,9 169,-
Caesar salát s kuřecím masem, krutony a parmazánem A:1,3,7 189,-
Pátek 29.9.
Polévka: Uzený vývar s kroupami a majoránkou A:1 40,- Tip: Filírovaný steak Duroc s americkým bramborem, vypečenou slaninou a omáčkou z iberijského špeku A:1,7 239,- Vepřový kapustový karbanátek s máslovým bramborem a kyselou okurkou A:1,3,7 169,-
Špagety bolognese sypané sýrem A:1,3,7,9 159,- Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, bramborovou kaší a malým salátem A:1,3,7,9 169,-
Caesar salát s kuřecím masem, krutony a parmazánem A:1,3,7 189,-
Vinařství Cícha
Pozdní sběr - suché - Slovácká podoblast obec Blatnice pod. Sv. Antonínkem
Víno s lipovou vůní s tóny meruňky a zeleného čaje
Vinařství Cícha
Pozdní sběr - suché - Slovácká podoblast obec Blatnice pod. Sv. Antonínkem
Elegantní vůně pomerančové kůry a karamelu doprovázená tóny agátových květů
Vinařství Sedlák
Velkopavlovická vinařská podoblast - Velké Bílovice - zemské víno - suché
Velmi oblíbená odrůda s jemnou muškátovou vůní a harmonickou chutí, s nižším obsahem kyselin. Můžeme ji doporučit k méně výrazným předkrmům, zeleninovým polévkám, rybám nebo k bílým měkkým sýrům.
Vinařství Cícha
Pozdní sběr - polosuché - Slovácká podoblast obec Blatnice pod. Sv. Antonínkem
8 měsíců zrálo na jemných kvasnicích. Ve vůni najdeme hrušku, liči a vanilku. Chuť je svěží, minerální, doprovázená slaným karamelem. Připomíná máslovou sušenku.
Vinařství Cícha
Výběr z hroznů - polosladké - Slovácká podoblast obec Blatnice pod Sv. Anotnínkem
Chuť medová s minerálními a kořenitými tóny.
Vinařství Cícha
Výběr z hroznů - polosladké - Slovácká podoblast obec Blatnice pod Sv. Antonínkem
Vinařství Salento
Víno z jihu Itálie (region Puglia)
Primitivo má rubínově červenou barvu se zářivími odlesky.Vůně je intenzivní a ovocitá s tóny červených třešní a mandlí.V chuti jsou cítit maliny s marcipánovou dochutí.
Netradičně vyrobené perlivé víno z odrůdy Moscato, příjemně sladké. Vyvážená harmonická chuť medu, rozkvetlých stromů a červeného ovoce.
Vinařství Petr Bunža, Bzenec
Vinařství Petr Bunža, Bzenec
mačkané grenaille s česnekovým zákysem a pažitkou, pepřová omáčka A:1, 7
grilované krevety, cherry rajčatam parmazán, kokosová pěna A: 1, 2, 3, 7
ratatouille, bazalkové pesto, rozpečená bylinková bageta A:1, 7, 8