Pivovarská restaurace

Pivovarská restaurace

Pivovarská Restaurace je jedna ze dvou našich restaurací. Prozkoumejte také Garden Restauraci a rozhodněte se, kam se vydáte za svým gastro zážitkem.

(V době poledního menu je omezená stálá nabídka)

Zpátky do minulosti

Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.

Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.

Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.

Potěšte své chuťové buňky

Polední menu

Ve všední dny vám přes poledne nabídneme pokrmy z naší polední nabídky. Těšit  se můžete vždy na polévku a čtyři hlavní chody, z nichž jeden je vegetariánský. Každé polední menu obsahuje náš tip, tedy vybraný pokrm, který doporučuje náš šéfkuchař.

Jídelní lístek

V odpoledních hodinách, večer a o víkendech vám připravujeme pokrmy dle našeho stálého jídelního lístku. Na menu najdete především českou kuchyni s prvky moderní gastronomie, máme také chuťovky k pivu i bezmasá jídla.

Firemní či soukromé akce

Naše restaurace je skvělé místo pro setkání větších skupin. Ať už pořádáte soukromou oslavu, nebo firemní teambuilding či školení, Wellness Hotel Pivovar Monopol je to pravé místo pro vás.

Najdete nás v centru Teplic

Wellness Hotel Pivovar Monopol má výjimečnou polohu v centru lázeňského města Teplice.

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:   Zeleninový salát s farmářskou zálivkou, kuřecími stripsy a česnekovými krutony A:1,3,7 209,-

Pondělí 10.02.

Polévka: Kuřecí vývar s masem a šunkovým svítkem A:1,3,7,9                                                                                          45,-

  1. Pečený vepřový bok, kysané zelí, houskové knedlíky A:1,3,7                                                           179,-
  2. Rakouské špecle s omáčkou z lesních hub, smaženou rukolou, sypané parmazánemA:1,3,7         169,-                                             
  3. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem A:1,3,7                                              179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 11.02.

Polévka: Čočková polévka s uzeninouA:1,3,7,9   45,- 

  1. Hovězí pečeně v koprové omáčce a vejcem a houskovým knedlíkem A:1,3,7                                    189,-
  2. Celerové řízečky podávané s máslovým bramborem a okurkovým salátemA:1,3,7,9                 169,-
  3. Vepřový katův šleh podávaný s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 12.02.

Polévka: Uzený vývar s masem a kroupamiA:1,7,9   45,- 

Denní tip: Hovězí bacon burger s volským okem, čedar, zelenina, cibulové kroužkyA:1,3,7,10              219,-

  1. Mexický hovězí guláš s hráškovou rýží, sypané sýrem A:1,7                                                                 189,-
  2. Bramborák plněný krůtí směsí sypaný sýrem A:1,3,7                                                                                  179,-
  3. Smažené žampiony podávané s bramborovou kaší A:1,3,7                                                                          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 13.02.

Polévka: Cuketový krém s krutony A:1,3,7    45,-                          

Denní tip: Grilovaný celý pstruh, máslové zámecké brambory, opečený chřest A:1,3,4,7                    259,-

  1. Hovězí dušené ve smetanové houbové omáčce s houskovým knedlíkem A:1,3,7      189,-
  2. Milánské špagety s mletým masem, sypané sýrem A:1,3,7,9                                                                            169,-
  3. Rýžový nákyp s meruňkami sypaný cukrem A:3,7    159,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 14.02.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,9  45,-      

Denní tip: Pomalu tažené hovězí ossobuco na kořenové zelenině, bramborové pyré A:1,3,7               239,-         

  1. Segedínský guláš s našimi houskovými knedlíkyA:1,3,7                                                                                169,-
  2. Smažený hermelín s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                 179,-
  3. Zapečené těstoviny s uzeným masem, vejci a cibulí podávané se zelným salátkemA:1,3,7     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaný RIB-EYE steak 289,-Kč

    fazolky se slaninou, hranolky, pepřová omáčka A:7

  • Grilovaná vepřová krkovice Duroc 269,-Kč

    křenová espuma, grenaille s pažitkou, bramborová sláma, bylinky A:7

  • Tagliatelle s burratou 239,-Kč

    rajčatová omáčka, bazalkové pesto, rukola, cherry rajčataA:1,3,7