Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.
Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.
Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.