Pro firmy
Wellness Hotel Pivovar Monopol nabízí širokou škálu služeb pro firemní klientelu, které usnadňují pořádání obchodních setkání, konferencí a teambuildingových akcí.
Wellness Hotel Pivovar Monopol nabízí širokou škálu služeb pro firemní klientelu, které usnadňují pořádání obchodních setkání, konferencí a teambuildingových akcí.
Pokud hledáte vhodné místo pro meeting, workshop či firemní večírek, tak Vám rádi nabídneme naše prostory ve Wellness hotelu Monopol.
Nabízíme pronájem meetingového salónku, který má maximální kapacitu při stolovém sezení 40 osob a při divadelním 50 osob. Pokud byste měli zájem o akci s větším počtem osob (cca 100), tak Vám můžeme nabídnout restauraci Garden, která bude k dispozici pouze Vám. Při pronájem nabízíme plátno, dataprojektor, flip chart tabuli a k dispozici je připojení k Wi-Fi.
Rádi Vám zajistíme coffee break, který máme ve 3 variantách nebo raut. Při zájmu À la carte, lze využít pivovarskou restauraci nebo restauraci Garden.
Vaši návštěvu u nás lze spojit i s ubytováním. Nabízíme 32 dvoulůžkových a 2 jednolůžkové pokoje. V hotelu se také nachází wellness, kde najdete 4 sauny, pivní či bylinné koupele a masáže.
Dále bychom Vám rádi nabídli možnost uspořádání soukromé akce pro Vaše zaměstnance či sponzory. Nabízíme ji s možným doprovodným programem, kterým je módní přehlídka ve spolupráci s módní návrhářkou Naďou Moravcovou. Lze ji spojit s rautem, moderátorem a hudebním doprovodem.
Wellness Hotel Pivovar Monopol
IČ: 09711279
Masarykova 433/42, Teplice
Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s jogurtovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy v cornflakes strouhance A:1,3,7 209,-
Pondělí 15.12.
Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkou A:1,7 45,-
Úterý 16.12.
Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a vaječnou sedlinouA:1,3,7 45,-
Středa 17.12.
Polévka: Česnekový krém se smetanou a máslovými krutony A:1,3,7 45,-
Denní tip: Jelení ragů s kořenovou zeleninou a bramborovými lokšemiA:1,3,7,9 229,-
Čtvrtek 18.12.
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemiA:1,3,7 45,-
Denní tip: Pomalu tažený hovězí krk na česneku s listy mladého špenátu podávaný na bramborové kaši A:1,3,7 219,-
Pátek 19.12.
Polévka: Tradiční bramboračka A:1,3,9,7 45,-
Denní tip: Pečený králičí hřbet na česneku, dušený špenát, bramborové knedlíkyA:1,3,7 219,-
mačkané brambory s pažitkou, vídeňská cibulka, hořčičná omáčkaA:7,10
houbová omáčka, rukola, parmazánA:1,3,7
mix salátů, grilovaná cherry rajčata, pinie, okurka, červená cibule, bylinková bagetaA:1,3,7,8,10