Projekty EU

Evropský fond pro regionální rozvoj

Žadatel: Pivovar Monopol s.r.o.

Název projektu: Rozšíření cukrářské výroby ve firmě Pivovar Monopol

Reg. číslo: CZ.01.2.06/0.0/0.0/19_248/0021161

Program: OPPIK TECHNOLOGIE – XI. VÝZVA

Náplň:

Společnost Pivovar Monopol, s.r.o. se v současnosti zabývá cukrářskou výrobou ve velice omezené míře a jeho prioritním artiklem je výroba kvalitního piva ležáckého typu klasickou českou technologií. Pro výrobu cukrářských výrobků disponuje jen základním technologickým vybavením, které ji umožňuje vyrábět produkty pouze ruční formou. V případě dodržování velice vysokých nároků na kvalitu, jež je vyžadována výhradním odběratelem – kavárnou Monopol, je produkce nejen na svých kapacitních limech, ale i technologických.  

Předmětem projektu společnosti Pivovar Monopol, s.r.o. je pořízení technologického vybavení umožňující uspokojit zvyšující se poptávku po cukrářských produktech jak ze strany partnerského podniku Monopol, tak i externích subjektů z odvětví gastronomie. Moderní strojní zařízení umožní zajistit cukrářskou výrobu i produkci velice kvalitní řemeslné zmrzliny v požadovaném množství i kvalitě.  

Termín realizace: 24.3.2020 – 25.5.2021

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:  Míchaný zeleninový salát s filírovaným steakem z kuřecích prsou, bazalkové pesto, sušená rajčata, olivy, opečená bageta  A:1,3,7,8    219,-     

Pondělí 18.08.

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi A:1,3,7,9    45,-                 

  1. Hovězí kostky na česneku, bramborový knedlík, dušený špenát A:1,3,7      189,-
  2. Vepřový plátek na žampionech, dušená jasmínová rýže A:1,7    169,-
  3. Restovaná tarhoňa s grilovanou zeleninou a opečeným kyperským sýrem A:1,3,7      179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky     

         

Úterý 19.08.

Polévka: Brokolicový krém zjemněný smetanou, krutony A:1,3,7,9                                                                                    45,-                                                    

  1. Plzeňský hovězí guláš se sázeným vejcem, opeč. klobásou a bramborovými knedlíky A:1,3,7       189,-                                
  2. Pečené kuřecí stehno s máslovým bramborem a rajčatovým salátkem A:1,7              179,-
  3. Špecle s omáčkou z hříbků a čerstvým špenátem A:1,3,7                                                                                                                  169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 20.08.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi A:1,7,9,3                45,-

Denní tip: Špíz z vepřové panenky se zeleninou, fazolky, opečené grenaille, česnekový dipA:1,7   219,-                      

  1. 1. Kuřecí nudličky se zeleninou ve sladko kyselé chilli omáčce, jasmínová rýže A:1,8,11     179,-
  2. Pečené pštrosí vejce s máslovou bramborovou kaší A:1,3,7                          169,-
  3. 3. Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, hranolky, tatarská omáčka A:1,3,7            169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 21.08.

Polévka: Tradiční česnečka z uzených žeber A:1,3,7,9  45,-          Denní tip: Burger s trhaným vepřovým masem, uzená majonéza, batátové hranolky A:1,3,7,10,11       229,-

  1. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší A:1,7,3   179,-        
  2. Sekaná vepřová pečeně s kousky špeku, máslovým bramborem a hořčicí A:1,3,7,10                   169,-
  3. Naše kynuté meruňkové knedlíky, sladký pacholík, strouhaný tvaroh, máslo A:1,3,7                 179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Pátek 22.08.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi A:1,7,3,9      45,-   

Denní tip: Vepřová krkovice sous-vide v česnekovo-medové marinádě s batátovým pyré a konfitovaným česnekem A:1,7                                                                                                                         229,-    

  1. Hovězí nudličky Stroganov s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                     179,-
  2. Kuřecí stehno na paprice s těstovinami A:1,3,7   169,-         
  3. Smažený květák podávaný s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7                  179,-

Salát: Dle týdenní nabídky                                                     

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaný kuřecí steak s kůží 269,-Kč

    mačkané brambory s pažitkou, slaninová omáčka, grilovaná brokoliceA:7

  • Krémové houbové rizoto s vepřovou panenkou 289,-Kč

    parmazán, bílé víno, petrželový olejA:7,12

  • Thajské rybí curry 279,-Kč

    kokosové mléko, zelenina, chilli, koriandr, jasmínová rýžeA:4,6,7,11