Projekty EU

Evropský fond pro regionální rozvoj

Žadatel: Pivovar Monopol s.r.o.

Název projektu: Rozšíření cukrářské výroby ve firmě Pivovar Monopol

Reg. číslo: CZ.01.2.06/0.0/0.0/19_248/0021161

Program: OPPIK TECHNOLOGIE – XI. VÝZVA

Náplň:

Společnost Pivovar Monopol, s.r.o. se v současnosti zabývá cukrářskou výrobou ve velice omezené míře a jeho prioritním artiklem je výroba kvalitního piva ležáckého typu klasickou českou technologií. Pro výrobu cukrářských výrobků disponuje jen základním technologickým vybavením, které ji umožňuje vyrábět produkty pouze ruční formou. V případě dodržování velice vysokých nároků na kvalitu, jež je vyžadována výhradním odběratelem – kavárnou Monopol, je produkce nejen na svých kapacitních limech, ale i technologických.  

Předmětem projektu společnosti Pivovar Monopol, s.r.o. je pořízení technologického vybavení umožňující uspokojit zvyšující se poptávku po cukrářských produktech jak ze strany partnerského podniku Monopol, tak i externích subjektů z odvětví gastronomie. Moderní strojní zařízení umožní zajistit cukrářskou výrobu i produkci velice kvalitní řemeslné zmrzliny v požadovaném množství i kvalitě.  

Termín realizace: 24.3.2020 – 25.5.2021

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:   Zeleninový salát s farmářskou zálivkou, kuřecími stripsy a česnekovými krutony A:1,3,7 209,-

 

Pondělí 17.11.

STÁTNÍ SVÁTEK

 

Úterý 18.11.

Polévka: Čočková polévka s uzeninou A:1,3,7,9   45,-     

  1. Hovězí pečeně v koprové omáčce s vejcem a kynutým perníkovým knedlíkem A:1,3,7                189,-
  2. Celerové řízečky podávané s máslovým bramborem a okurkovým salátemA:1,3,7,9                  169,-
  3. Vepřový katův šleh podávaný s dušenou jasmínovou rýžíA:1,7     179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 19.11.

Polévka: Uzený vývar s masem a kroupami A:1,7,9   45,-            

Denní tip: Hovězí bacon burger s volským okem, čedar, zelenina, cibulové kroužky A:1,3,7                    219,-

  1. Mexický hovězí guláš s hráškovou rýží, sypané sýrem A:1,7                                                                189,-
  2. Bramborák plněný krůtí směsí sypaný sýrem A:1,3,7 179,-
  3. Smažené žampiony podávané s bramborovou kaší A:1,3,7                          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 20.11.

Polévka: Cuketový krém s krutony A:1,3,7  45,-                  

Denní tip: Grilovaný steak z máslové ryby s pečenou zeleninou a kuskusemA:1,4,7                      229,-

  1. Hovězí dušené ve smetanové houbové omáčce s houskovým knedlíkem A:1,3,7             189,-
  2. Milánské špagety s mletým masem, sypané sýrem A:1,3,7,9        169,-
  3. Kynutý alpský knedlík plněný povidly s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem a cukremA:1,3,7   169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 21.11.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,9  45,-         

Denní tip: Pomalu tažený hovězí chuck roll na kořenové zelenině, bramborové pyré A:1,3,7                 229,-         

  1. Vepřové výpečky na kmínu, bílé zelí a chlupaté knedlíkyA:1,3,7     189,-
  2. Smažený sýr s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7       179,-
  3. Zapečené těstoviny s uzeným masem, vejci a cibulí podávané se zelným salátkemA:1,3,7     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilované kachní prso s bylinkami 289,-Kč

    pastiňákové pyré, vinná redukce, glazovaná červená řepa A:7,9,12

  • BBQ hovězí žebra 279,-Kč

    salát Coleslaw, rozpečený chléb A:1,3,7,9

  • Šafránové rizoto s grilovanými krevetami 269,-Kč

    emulze z tymiánu, pak choi A:2,7,12