Salát pro tento týden: Kousky hovězí svíčkové na jehle s cherry rajčaty, podávané na zeleninovém salátu s grenaillemi, pesto ze suš. rajčat, bylinková bagetaA:1,3,7 229,-
Pondělí 21.04.
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý 22.04.
Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9 45,-
Středa 23.04.
Polévka: Tradiční bramboračka s majoránkou A:1,3,7,9 45,-
Denní tip: Kuřecí cordon bleu, vařený brambor a tatarská omáčka A:1,3,7 209,-
Čtvrtek 24.04.
Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním A:1,3,7,9 45,-
Denní tip: Marinovaná kotleta s kostí, fazolky se slaninou, opeč. brambory, česnekový dipA1,3,7 229,-
Pátek 25.04.
Polévka: Gulášová polévka z mletého hovězího krku A:1,3,7,9 45,-
Denní tip: Grilovaný kuřecí supreme, krémová polenta, máslové kapustičky A:1,7 209,-
zelený chřest, divoká brokolice, grenaille, omáčka bérnaiseA:3,7
parmazánové chipsy, cukrový hrášek, citrónový olej A:2,3,7
pancetta, Pecorino romano, chilliA:1,3,7