Brewery restaurant

Brewery restaurant

The Brewery restaurant is one of our two restaurants. Explore also Garden Restaurant and decide where to go for your dining experience.

Back to the past

By visiting the brewery restaurant you will really go back in time. As you enter the restaurant, you’ll be greeted with a huge room gracefully decorated in brown and beige hues. You will be impressed by the tastefully restored Art Nouveau ceilings and the two polished copper brewhouses upstairs. If you’re lucky enough to arrive on brew day, you’ll be greeted by a pleasant malty and hoppy aroma. We brew traditional 12° lager of Pilsner type Monopol, 11° semi-dark Karlik, flavoured Cherry 11° and Monopol ALE 14°, top-fermented.

Throughout the year, specials are prepared according to the seasons, 11° IPA Spring for spring, 11° Wheat for summer, Vienna Lager for autumn days and Porter 16° for Advent.

The restaurant offers 80 seats on the ground floor and 100 seats on the upper floor balconies and is open 7 days a week. We offer a lunch menu at noon and specialties from our a la carte in the evening, mostly Czech cuisine with elements of modern gastronomy.

Delight your palate

Lunch menu

On weekdays, we offer you dishes from our lunch menu. You can always look forward to soup and four main courses, one of which is vegetarian. Each lunch menu contains a selected dish recommended by our chef.

Menu

In the afternoons, evenings and on weekends we prepare meals according to our a la carte menu. On the menu you will find mainly Czech cuisine with elements of modern gastronomy, we also have appetizers with beer and meatless dishes.

Corporate or private events

Our Garden Restaurant is a great meeting place for larger groups. Whether you are organizing a private celebration or a corporate teambuilding or training, the Wellness Hotel Brewery Monopol is the right place for you.

You can find us in the centre of Teplice

Wellness Hotel Brewery Monopol has an exceptional location in the centre of the spa town of Teplice.

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:   Zeleninový salát s farmářskou zálivkou, kuřecími stripsy a česnekovými krutony A:1,3,7 209,-

Pondělí 10.02.

Polévka: Kuřecí vývar s masem a šunkovým svítkem A:1,3,7,9                                                                                          45,-

  1. Pečený vepřový bok, kysané zelí, houskové knedlíky A:1,3,7                                                           179,-
  2. Rakouské špecle s omáčkou z lesních hub, smaženou rukolou, sypané parmazánemA:1,3,7         169,-                                             
  3. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem A:1,3,7                                              179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 11.02.

Polévka: Čočková polévka s uzeninouA:1,3,7,9   45,- 

  1. Hovězí pečeně v koprové omáčce a vejcem a houskovým knedlíkem A:1,3,7                                    189,-
  2. Celerové řízečky podávané s máslovým bramborem a okurkovým salátemA:1,3,7,9                 169,-
  3. Vepřový katův šleh podávaný s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 12.02.

Polévka: Uzený vývar s masem a kroupamiA:1,7,9   45,- 

Denní tip: Hovězí bacon burger s volským okem, čedar, zelenina, cibulové kroužkyA:1,3,7,10              219,-

  1. Mexický hovězí guláš s hráškovou rýží, sypané sýrem A:1,7                                                                 189,-
  2. Bramborák plněný krůtí směsí sypaný sýrem A:1,3,7                                                                                  179,-
  3. Smažené žampiony podávané s bramborovou kaší A:1,3,7                                                                          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 13.02.

Polévka: Cuketový krém s krutony A:1,3,7    45,-                          

Denní tip: Grilovaný celý pstruh, máslové zámecké brambory, opečený chřest A:1,3,4,7                    259,-

  1. Hovězí dušené ve smetanové houbové omáčce s houskovým knedlíkem A:1,3,7      189,-
  2. Milánské špagety s mletým masem, sypané sýrem A:1,3,7,9                                                                            169,-
  3. Rýžový nákyp s meruňkami sypaný cukrem A:3,7    159,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 14.02.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,9  45,-      

Denní tip: Pomalu tažené hovězí ossobuco na kořenové zelenině, bramborové pyré A:1,3,7               239,-         

  1. Segedínský guláš s našimi houskovými knedlíkyA:1,3,7                                                                                169,-
  2. Smažený hermelín s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                 179,-
  3. Zapečené těstoviny s uzeným masem, vejci a cibulí podávané se zelným salátkemA:1,3,7     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaný RIB-EYE steak 289,-Kč

    fazolky se slaninou, hranolky, pepřová omáčka A:7

  • Grilovaná vepřová krkovice Duroc 269,-Kč

    křenová espuma, grenaille s pažitkou, bramborová sláma, bylinky A:7

  • Tagliatelle s burratou 239,-Kč

    rajčatová omáčka, bazalkové pesto, rukola, cherry rajčataA:1,3,7