Nedělní brunch a snídaně

Rádi bychom Vás pozvali na náš oblíbený nedělní brunch.

Brunch je ideální příležitost pro rodiny s dětmi, příznivce divoké sobotní noci, a také pro schůzky, kdy si můžete v klidu probrat vše důležité s delikátním pohoštěním. Brunch probíhá v restauraci Garden každou neděli od 11:30 – 13:30 hod.. 

Snídaně formou bufetu jsou u nás nejen pro hotelové hosty, ale i pro veřejnost, každý den v čase od 7:45 až 10:00 hod.. (dospělý 349 Kč, dítě do 15 let 179 Kč).

Na své si přijdou jak milovníci sladkého, tak slaného. Vše probíhá formou samoobslužného rautu, takže si sami můžete vybrat vše, na co máte chuť.

  • Čas: 11:30 – 13:30
  • Cena: 750 Kč / osoba
  • Cena: 390 Kč / dítě 7 – 14 let
  • Cena: 200 Kč / dítě 3 – 6 let

Kde se brunch koná?

Akce se koná každou neděli v Restauraci Garden.

Neváhejte si rezervovat stůl na tel. čísle +420 412 331 208. Nebylo výjimkou, že se místa velmi rychle zaplnila, tak své rezervace raději neodkládejte.

Upozorňujeme, že v době probíhajícího brunche se v restauraci Garden nevaří. Začíná se vařit až od 14:00. Děkujeme za pochopení.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:   Zeleninový salát s farmářskou zálivkou, kuřecími stripsy a česnekovými krutony A:1,3,7 209,-

 

Pondělí 17.11.

STÁTNÍ SVÁTEK

 

Úterý 18.11.

Polévka: Čočková polévka s uzeninou A:1,3,7,9   45,-     

  1. Hovězí pečeně v koprové omáčce s vejcem a kynutým perníkovým knedlíkem A:1,3,7                189,-
  2. Celerové řízečky podávané s máslovým bramborem a okurkovým salátemA:1,3,7,9                  169,-
  3. Vepřový katův šleh podávaný s dušenou jasmínovou rýžíA:1,7     179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 19.11.

Polévka: Uzený vývar s masem a kroupami A:1,7,9   45,-            

Denní tip: Hovězí bacon burger s volským okem, čedar, zelenina, cibulové kroužky A:1,3,7                    219,-

  1. Mexický hovězí guláš s hráškovou rýží, sypané sýrem A:1,7                                                                189,-
  2. Bramborák plněný krůtí směsí sypaný sýrem A:1,3,7 179,-
  3. Smažené žampiony podávané s bramborovou kaší A:1,3,7                          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 20.11.

Polévka: Cuketový krém s krutony A:1,3,7  45,-                  

Denní tip: Grilovaný steak z máslové ryby s pečenou zeleninou a kuskusemA:1,4,7                      229,-

  1. Hovězí dušené ve smetanové houbové omáčce s houskovým knedlíkem A:1,3,7             189,-
  2. Milánské špagety s mletým masem, sypané sýrem A:1,3,7,9        169,-
  3. Kynutý alpský knedlík plněný povidly s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem a cukremA:1,3,7   169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 21.11.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,9  45,-         

Denní tip: Pomalu tažený hovězí chuck roll na kořenové zelenině, bramborové pyré A:1,3,7                 229,-         

  1. Vepřové výpečky na kmínu, bílé zelí a chlupaté knedlíkyA:1,3,7     189,-
  2. Smažený sýr s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7       179,-
  3. Zapečené těstoviny s uzeným masem, vejci a cibulí podávané se zelným salátkemA:1,3,7     169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilované kachní prso s bylinkami 289,-Kč

    pastiňákové pyré, vinná redukce, glazovaná červená řepa A:7,9,12

  • BBQ hovězí žebra 279,-Kč

    salát Coleslaw, rozpečený chléb A:1,3,7,9

  • Šafránové rizoto s grilovanými krevetami 269,-Kč

    emulze z tymiánu, pak choi A:2,7,12