18.1. – 22.1. 2021
Pondělí 18.1.2021
Polévka: Silný kuřecí vývar s játrovou rýží A:1,3,7,9 25,-
Náš tip: Mexické buritto s trhaným hovězím masem a kysanou smetanou A:1,3,7,9 149,-
1. Grilovaný krůtí steak s bramborovým pyré a salátem z míchané zeleniny A:3,7 129,-
2. Pečené kuřecí stehno s bylinkovou omáčkou, servírované s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7 129,-
3. Zeleninové lečo s vejci podávané s vařenými bramborami A:3 119,-
Úterý 19.1.2021
Polévka: Dršťková A:1,3,7,9 30,-
Náš tip: Grilovaný steak z lososa s limetkovým pyré a pečenými rajčaty A:1,3,7 169,-
1. Kuřecí kari se zeleninou a zázvorem, podávané s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7,9 129,-
2. Masové kuličky v omáčce s pasírovaných rajčat, tagliatelle A:1,3,7 129,-
3. Smažený sýrový špíz podávaný s máslovými bramborami a tatarskou omáčkou A:1,3,7 129,-
Středa 20.1.2021
Polévka: Hovězí vývar s kousky masa a zeleniny s kapáním A:1,7,9 25,-
Náš tip: Grilovaný kuřecí supreme s volským okem a se zámeckými bramborami A:1,3,7 169,-
1. Vepřový španělský ptáček, jasmínová rýže A:1,3,7 129,-
2. Vepřové maso dušené v zelenině, vařený brambor A:1,3,7 129,-
3. Italské žampiónové rizoto s rukolou a hoblinkami parmazánu A:3,7 119,-
Čtvrtek 21.1.2021
Polévka: Pórková s vejcem A:1,3,9 30,-
Náš tip: Grilovaná vepřová panenka s hráškovým pyré, vinná redukce se sezamem A:1,3,7 169,-
1. Plněný brněnský řízek, podávaný s bramborovou kaší a okurkovými tzatziki A:1,3,7,9 129,-
2. Kuřecí nudličky na žampiónech, dušená jasmínová rýže A1,3,7 129,-
3. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka A:1,3,7 129,-
Pátek 22.1.2021
Polévka: Špenátový krém A:1,7,3 30,-
Náš tip: Hovězí líčka na česneku podávané s bramborovým pyré s hořčičným semínkem A:1,3,7 149,-
1. Špagety s boloňským ragů sypané sýrem A:1,3,7 129,-
2. Smažený kuřecí řízek podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou A:1,3,7 129,-
3. Grilovaný sýr halloumi s restovanou zeleninou a grenaillemi A:1,3,7 129,-