Events and catering

Events and catering

Are you planning a small meeting or workshop in Teplice? Our meeting room can accommodate up to 40 people in a seated arrangement and 50 in a theater setting. For a larger corporate party or events for up to 100 people, we have our exclusive Garden restaurant available, reserved just for you. To ensure you have everything you need, we offer a screen, data projector, flip chart board, and of course, Wi-Fi connection.

During your workshop or corporate party, we are happy to prepare a coffee break in one of our three options, or a buffet. Want something special? How about an À la carte menu in our brewery restaurant or in the Garden restaurant?

We also think about your comfort after the event. For the accommodation of your guests, we have prepared 32 double and 2 single rooms. And for perfect relaxation after a demanding day, we invite you to our wellness center with four saunas, beer or herbal baths, and massages.

Do you want something completely unique for your employees or sponsors? Organize a private event with us featuring a fashion show by designer Nadi Moravcová. The accompanying program can include a buffet, a presenter, and musical performances.

For more information, price offers, or personal meetings, contact us. We look forward to cooperating!

Wellness hotel Monopol – your partner for corporate parties and team building in Teplice.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Zeleninový salát s hruškou, plátky kachního prsa, medový dresink s chilli, máslové krutony A:1,3,7,10    239,-

Pondělí 24.11.

Polévka: Dýňový krém A:1,9 ,7      45,-                               

  1. Kuřecí BBQ paličky se šťouchaným bramborem a bylinkovým dipem A:7              179,-                                      
  2. Vepřové kostky na uzené paprice se slaninou a houskovými knedlíky A:1,3,7            179,-
  3. Vegetariánské cizrnové kari se zeleninou, koriandrem a jasmínovou rýží A:1,7          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

                                                                                                                                                               

Úterý 25.11.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou A:1,3,9     45,-     

  1.  Rozlítaný španělský ptáček s dušenou rýžíA:1,3,7  189,- 
  2. Smažený kuřecí stehenní řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátem A:1,7           179,-                    
  3. Kuskus s grilovanou zeleninou a kousky balkánského marinovaného sýra A:1,3,7,11       179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                                     

 

Středa 26.11.

Polévka: Gulášová polévka s bramborami a majoránkou A:1,9                                                                                                                               45,-

Denní tip: Smažená mořská štika s bramborovým salátem A:3,4,7          229,-

  1. Vepřové výpečky, bramborový knedlík, dušený špenát A:1,3,7           189,-
  2. Kuřecí stehno ala bažant podávané s dušenou jasmínovou rýží a sekanou petrželkou A:1,3,7     179,-
  3. 3. Penne s rajčatovou omáčkou a kousky cukety, sypané sýrem Grana Padano A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky    

                                                                                                                                                                                       

Čtvrtek 27.11.

Polévka: Silný kuřecí vývar se zeleninou a kapáním A:1,3,7,9                                                                                                           45,-     

Denní tip: Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem, šlehačka, brusinky, A:1,3,7,10                                199,-

  1. 1. Grilovaná ¼ kuřete se zelným salátem a rozpečeným chlebem A:1,3,7                               189,-
  2. Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát A:1,3,7,4                               179,-                                      
  3. Buchtičky s vanilkovým krémem, zdobené jahodami a čerstvou šlehačkou A:1,3,7                          179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                    

                                                             

Pátek 28.11.

Polévka: Celerový krém s máslovými krutóny A:1,3,7,9  45,-        Denní tip: Kuřecí stehenní steak, restované fazolky se slaninou, opeč. brambor, česnek. dipA:1,3,7        189,-

  1. Hovězí pivovarský guláš s houskovým knedlíky, křenem a cibulkouA:1,3,7                    179,-
  2. Čevabčiči z mletého masa podávané s pažitkovým bramborem cibulkou a hořčicí A:1,3,7,10  169,-    
  3. Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, grilovanou cuketou a sýrem grana padano A:1,3,4,7 179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Blue cheese burger 289,-Kč

    vyzrále hovězí, gorgonzola, cibulové chutney, slaninová majonéza, hranolkyA:1,3,7

  • Grilovaný kuřecí steak 259,-Kč

    bramborové pyré, grilovaná divoká brokolice, houbová omáčkaA:7

  • Salát s grilovaným kozím sýrem 239,-Kč

    pečená dýně, červená řepa, pražené ořechy, chipsy s ciabatty, medovo-hořčičný dresink A:1,3,7,8,10