Events and catering

Events and catering

Are you planning a small meeting or workshop in Teplice? Our meeting room can accommodate up to 40 people in a seated arrangement and 50 in a theater setting. For a larger corporate party or events for up to 100 people, we have our exclusive Garden restaurant available, reserved just for you. To ensure you have everything you need, we offer a screen, data projector, flip chart board, and of course, Wi-Fi connection.

During your workshop or corporate party, we are happy to prepare a coffee break in one of our three options, or a buffet. Want something special? How about an À la carte menu in our brewery restaurant or in the Garden restaurant?

We also think about your comfort after the event. For the accommodation of your guests, we have prepared 32 double and 2 single rooms. And for perfect relaxation after a demanding day, we invite you to our wellness center with four saunas, beer or herbal baths, and massages.

Do you want something completely unique for your employees or sponsors? Organize a private event with us featuring a fashion show by designer Nadi Moravcová. The accompanying program can include a buffet, a presenter, and musical performances.

For more information, price offers, or personal meetings, contact us. We look forward to cooperating!

Wellness hotel Monopol – your partner for corporate parties and team building in Teplice.

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Kousky hovězí svíčkové na jehle s cherry rajčaty, podávané na zeleninovém salátu s grenaillemi, pesto ze suš. rajčat, bylinková bagetaA:1,3,7     229,- 

Pondělí 21.04.

 STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý 22.04.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9                                                                                         45,-

  1. Kuřecí steak s pečenými paprikami, podávaný se šťouchaným bramborem A:1,3,7                                179,-
  2. Vepřový katův šleh podávaný s jasmínovou rýží A:1 179,-
  3. Hamburská vepřová kýta s houskovými knedlíky A:1,3,9,10                                                                169,-                      
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 23.04.

Polévka: Tradiční bramboračka s majoránkou A:1,3,7,9                                                                                                45,-

Denní tip: Kuřecí cordon bleu, vařený brambor a tatarská omáčka A:1,3,7                                                        209,-

  1. Znojemské hovězí kostky podávané s dušenou jasmínovou rýží a čerstvou petrželkou A:1    179,-
  2. Caesar sandwich s grilovaným kuřecím prsem a smaženými bramborovými lupínky A:1,3,7    169,-
  3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou a kyselou okurkou A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 24.04.

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním   A:1,3,7,9                                                   45,-

Denní tip: Marinovaná kotleta s kostí, fazolky se slaninou, opeč. brambory, česnekový dipA1,3,7       229,-

  1. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramborem A:1,3,7    179,-
  2. Kuřecí kung-pao s arašídy a pórkem s jasmínovou rýží A:5,6,11           179,-                                             
  3. Opečená vinná klobása s bramborovou kaší A:1,7                                                                                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 25.04.

Polévka: Gulášová polévka z mletého hovězího krku A:1,3,7,9                                                                45,-

Denní tip: Grilovaný kuřecí supreme, krémová polenta, máslové kapustičky A:1,7                                      209,-            

  1. Rozlítaný španělský ptáček s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           189,-
  2. Smažený eidam s hranolkami a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                            179,-               
  3. Tradiční kaplická cmunda s uzeným masem a vídeňskou cibulkou A:1,3,7 179,-                                              
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Telecí váleček sous-vide v parmské šunce 289,-Kč

    zelený chřest, divoká brokolice, grenaille, omáčka bérnaiseA:3,7

  • Hráškové rizoto s krevetami 269,-Kč

    parmazánové chipsy, cukrový hrášek, citrónový olej A:2,3,7

  • Čerstvé špagety s pestem z medvědího česneku 239,-Kč

    pancetta, Pecorino romano, chilliA:1,3,7