Pivovarská restaurace

Pivovarská restaurace

Pivovarská Restaurace je jedna ze dvou našich restaurací. Prozkoumejte také Garden Restauraci a rozhodněte se, kam se vydáte za svým gastro zážitkem.

(V době poledního menu je omezená stálá nabídka)

Zpátky do minulosti

Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.

Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.

Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.

Potěšte své chuťové buňky

Polední menu

Ve všední dny vám přes poledne nabídneme pokrmy z naší polední nabídky. Těšit  se můžete vždy na polévku a čtyři hlavní chody, z nichž jeden je vegetariánský. Každé polední menu obsahuje náš tip, tedy vybraný pokrm, který doporučuje náš šéfkuchař.

Jídelní lístek

V odpoledních hodinách, večer a o víkendech vám připravujeme pokrmy dle našeho stálého jídelního lístku. Na menu najdete především českou kuchyni s prvky moderní gastronomie, máme také chuťovky k pivu i bezmasá jídla.

Firemní či soukromé akce

Naše restaurace je skvělé místo pro setkání větších skupin. Ať už pořádáte soukromou oslavu, nebo firemní teambuilding či školení, Wellness Hotel Pivovar Monopol je to pravé místo pro vás.

Najdete nás v centru Teplic

Wellness Hotel Pivovar Monopol má výjimečnou polohu v centru lázeňského města Teplice.

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Kousky hovězí svíčkové na jehle s cherry rajčaty, podávané na zeleninovém salátu s grenaillemi, pesto ze suš. rajčat, bylinková bagetaA:1,3,7     229,- 

Pondělí 21.04.

 STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý 22.04.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9                                                                                         45,-

  1. Kuřecí steak s pečenými paprikami, podávaný se šťouchaným bramborem A:1,3,7                                179,-
  2. Vepřový katův šleh podávaný s jasmínovou rýží A:1 179,-
  3. Hamburská vepřová kýta s houskovými knedlíky A:1,3,9,10                                                                169,-                      
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 23.04.

Polévka: Tradiční bramboračka s majoránkou A:1,3,7,9                                                                                                45,-

Denní tip: Kuřecí cordon bleu, vařený brambor a tatarská omáčka A:1,3,7                                                        209,-

  1. Znojemské hovězí kostky podávané s dušenou jasmínovou rýží a čerstvou petrželkou A:1    179,-
  2. Caesar sandwich s grilovaným kuřecím prsem a smaženými bramborovými lupínky A:1,3,7    169,-
  3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou a kyselou okurkou A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 24.04.

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním   A:1,3,7,9                                                   45,-

Denní tip: Marinovaná kotleta s kostí, fazolky se slaninou, opeč. brambory, česnekový dipA1,3,7       229,-

  1. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramborem A:1,3,7    179,-
  2. Kuřecí kung-pao s arašídy a pórkem s jasmínovou rýží A:5,6,11           179,-                                             
  3. Opečená vinná klobása s bramborovou kaší A:1,7                                                                                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 25.04.

Polévka: Gulášová polévka z mletého hovězího krku A:1,3,7,9                                                                45,-

Denní tip: Grilovaný kuřecí supreme, krémová polenta, máslové kapustičky A:1,7                                      209,-            

  1. Rozlítaný španělský ptáček s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           189,-
  2. Smažený eidam s hranolkami a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                            179,-               
  3. Tradiční kaplická cmunda s uzeným masem a vídeňskou cibulkou A:1,3,7 179,-                                              
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Telecí váleček sous-vide v parmské šunce 289,-Kč

    zelený chřest, divoká brokolice, grenaille, omáčka bérnaiseA:3,7

  • Hráškové rizoto s krevetami 269,-Kč

    parmazánové chipsy, cukrový hrášek, citrónový olej A:2,3,7

  • Čerstvé špagety s pestem z medvědího česneku 239,-Kč

    pancetta, Pecorino romano, chilliA:1,3,7