Pivovarská restaurace

Pivovarská restaurace

Pivovarská Restaurace je jedna ze dvou našich restaurací. Prozkoumejte také Garden Restauraci a rozhodněte se, kam se vydáte za svým gastro zážitkem.

(V době poledního menu je omezená stálá nabídka)

Zpátky do minulosti

Návštěvou pivovarské restaurace se skutečně vrátíte v čase. Při vstupu do restaurace se vám otevře obrovský sál s citem laděný do hnědo-béžových odstínů. Ohromí vás vkusně zrenovované secesní stropy a v patře upoutají dvě vyleštěné měděné varny. Pokud budete mít štěstí a přijdete v den vaření piva, uvítá vás příjemná sladová a chmelová vůně. Vaříme tradiční 12° ležák plzeňského typu Monopol, 11° polotmavého Karlíka, ochucenou Višeň 11° a Monopol ALE 14°, svrchně kvašené.

Během roku se připravují speciály dle ročního období, na jaro 11° IPA Jarní, v létě se osvěžíte 11° Pšenicí, podzimní dny přivítáme Vídeňským ležákem a Porter 16° vám zpříjemní adventní čas.

Restaurace nabízí 80 míst k sezení v přízemí a 100 míst na balkonech horního patra, je otevřena 7 dní v týdnu. Přes poledne nabízíme polední menu a večer speciality z našeho jídelního lístku, převážně české kuchyně s prvky moderní gastronomie.

Potěšte své chuťové buňky

Polední menu

Ve všední dny vám přes poledne nabídneme pokrmy z naší polední nabídky. Těšit  se můžete vždy na polévku a čtyři hlavní chody, z nichž jeden je vegetariánský. Každé polední menu obsahuje náš tip, tedy vybraný pokrm, který doporučuje náš šéfkuchař.

Jídelní lístek

V odpoledních hodinách, večer a o víkendech vám připravujeme pokrmy dle našeho stálého jídelního lístku. Na menu najdete především českou kuchyni s prvky moderní gastronomie, máme také chuťovky k pivu i bezmasá jídla.

Firemní či soukromé akce

Naše restaurace je skvělé místo pro setkání větších skupin. Ať už pořádáte soukromou oslavu, nebo firemní teambuilding či školení, Wellness Hotel Pivovar Monopol je to pravé místo pro vás.

Najdete nás v centru Teplic

Wellness Hotel Pivovar Monopol má výjimečnou polohu v centru lázeňského města Teplice.

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Míchaný zeleninový salát s jogurtovým dresinkem a smaženými kuřecími  stripsy v cornflakes strouhance A:1,3,7        209,-                               

Pondělí 15.12.

Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkou A:1,7                                                                                                                     45,-

  1. Krůtí ragú s houbami a kořenovou zeleninou podávané s bramborovými rösti A:1,3,7                       189,-                                     
  2. Vepřové kostky na pepři podávané s jasmínovou rýží A:3,7,10                          179,-        
  3. Špenátové lasagne s ricottou a bešamelem A:1,7  179,-                                                         
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Úterý 16.12.

Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a vaječnou sedlinouA:1,3,7             45,-

  1. Hovězí nudličky na zeleném pepři s houskovým knedlíkem A:1,3,7               179,-
  2. Rybí filé zapečené s rajčaty a vejci, bramborová kaše, rajčatový salátekA:3,4,7                         169,-
  3. Zeleninové rizoto sypané sýrem gouda, kyselá okurka A:1,3,7               159,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 17.12.

Polévka: Česnekový krém se smetanou a máslovými krutony A:1,3,7                      45,-

Denní tip: Jelení ragů s kořenovou zeleninou a bramborovými lokšemiA:1,3,7,9                           229,-         

  1. Pečená vepřová roláda, dušený špenát, bramborový knedlíkA:1,3,7                   179,-
  2. Těstoviny penne se třemi druhy sýra a kuřecím masemA:1,3,7                179,-
  3. Zapečená brokolice s karotkou, vejci, modrým sýrem a máslovým bramboremA:3,7   169,-                                       
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

     

Čtvrtek 18.12.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemiA:1,3,7    45,-       

Denní tip: Pomalu tažený hovězí krk na česneku s listy mladého špenátu podávaný na bramborové kaši A:1,3,7  219,-                                  

  1. Vepřová játra na slanině s jasmínovou rýží A:7  189,- 
  2. Smažená krkovice s máslovým bramborem, kyselá okurka A:1,3,7                 179,-                       
  3. Kynuté borůvkové knedlíky se sladkým pacholíkem, máslo, borůvková omáčka, A:1,3,7            169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky            

 

Pátek 19.12.

Polévka: Tradiční bramboračka A:1,3,9,7     45,-              

Denní tip: Pečený králičí hřbet na česneku, dušený špenát, bramborové knedlíkyA:1,3,7                      219,-                    

  1. Rakouské špecle s kousky uzené krkovice, kysaným zelím a smaženou cibulkou A:1,3,7             179,- 
  2. Kuřecí asijská směs s kokosovým mlékem, kurkumou a zázvorem, jasmínová rýžeA:1,3,7             169,-
  3. Smažené květákové placičky, máslový brambor, česnekový zákys A:1,3,7                       169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Pečená vepřová krkovice Duroc 289,-Kč

    mačkané brambory s pažitkou, vídeňská cibulka, hořčičná omáčkaA:7,10

  • Tagliatelle s kuřecím masem 259,-Kč

    houbová omáčka, rukola, parmazánA:1,3,7

  • Míchaný salát s Halloumi 239,-Kč

    mix salátů, grilovaná cherry rajčata, pinie, okurka, červená cibule, bylinková bagetaA:1,3,7,8,10