Brewery restaurant

Brewery restaurant

The Brewery restaurant is one of our two restaurants. Explore also Garden Restaurant and decide where to go for your dining experience.

Back to the past

By visiting the brewery restaurant you will really go back in time. As you enter the restaurant, you’ll be greeted with a huge room gracefully decorated in brown and beige hues. You will be impressed by the tastefully restored Art Nouveau ceilings and the two polished copper brewhouses upstairs. If you’re lucky enough to arrive on brew day, you’ll be greeted by a pleasant malty and hoppy aroma. We brew traditional 12° lager of Pilsner type Monopol, 11° semi-dark Karlik, flavoured Cherry 11° and Monopol ALE 14°, top-fermented.

Throughout the year, specials are prepared according to the seasons, 11° IPA Spring for spring, 11° Wheat for summer, Vienna Lager for autumn days and Porter 16° for Advent.

The restaurant offers 80 seats on the ground floor and 100 seats on the upper floor balconies and is open 7 days a week. We offer a lunch menu at noon and specialties from our a la carte in the evening, mostly Czech cuisine with elements of modern gastronomy.

Delight your palate

Lunch menu

On weekdays, we offer you dishes from our lunch menu. You can always look forward to soup and four main courses, one of which is vegetarian. Each lunch menu contains a selected dish recommended by our chef.

Menu

In the afternoons, evenings and on weekends we prepare meals according to our a la carte menu. On the menu you will find mainly Czech cuisine with elements of modern gastronomy, we also have appetizers with beer and meatless dishes.

Corporate or private events

Our Garden Restaurant is a great meeting place for larger groups. Whether you are organizing a private celebration or a corporate teambuilding or training, the Wellness Hotel Brewery Monopol is the right place for you.

You can find us in the centre of Teplice

Wellness Hotel Brewery Monopol has an exceptional location in the centre of the spa town of Teplice.

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Zeleninový salát s hruškou, plátky kachního prsa, medový dresink s chilli, máslové krutony A:1,3,7,10    239,-

Pondělí 24.11.

Polévka: Dýňový krém A:1,9 ,7      45,-                               

  1. Kuřecí BBQ paličky se šťouchaným bramborem a bylinkovým dipem A:7              179,-                                      
  2. Vepřové kostky na uzené paprice se slaninou a houskovými knedlíky A:1,3,7            179,-
  3. Vegetariánské cizrnové kari se zeleninou, koriandrem a jasmínovou rýží A:1,7          169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

                                                                                                                                                               

Úterý 25.11.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou A:1,3,9     45,-     

  1.  Rozlítaný španělský ptáček s dušenou rýžíA:1,3,7  189,- 
  2. Smažený kuřecí stehenní řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátem A:1,7           179,-                    
  3. Kuskus s grilovanou zeleninou a kousky balkánského marinovaného sýra A:1,3,7,11       179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                                     

 

Středa 26.11.

Polévka: Gulášová polévka s bramborami a majoránkou A:1,9                                                                                                                               45,-

Denní tip: Smažená mořská štika s bramborovým salátem A:3,4,7          229,-

  1. Vepřové výpečky, bramborový knedlík, dušený špenát A:1,3,7           189,-
  2. Kuřecí stehno ala bažant podávané s dušenou jasmínovou rýží a sekanou petrželkou A:1,3,7     179,-
  3. 3. Penne s rajčatovou omáčkou a kousky cukety, sypané sýrem Grana Padano A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky    

                                                                                                                                                                                       

Čtvrtek 27.11.

Polévka: Silný kuřecí vývar se zeleninou a kapáním A:1,3,7,9                                                                                                           45,-     

Denní tip: Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem, šlehačka, brusinky, A:1,3,7,10                                199,-

  1. 1. Grilovaná ¼ kuřete se zelným salátem a rozpečeným chlebem A:1,3,7                               189,-
  2. Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát A:1,3,7,4                               179,-                                      
  3. Buchtičky s vanilkovým krémem, zdobené jahodami a čerstvou šlehačkou A:1,3,7                          179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                    

                                                             

Pátek 28.11.

Polévka: Celerový krém s máslovými krutóny A:1,3,7,9  45,-        Denní tip: Kuřecí stehenní steak, restované fazolky se slaninou, opeč. brambor, česnek. dipA:1,3,7        189,-

  1. Hovězí pivovarský guláš s houskovým knedlíky, křenem a cibulkouA:1,3,7                    179,-
  2. Čevabčiči z mletého masa podávané s pažitkovým bramborem cibulkou a hořčicí A:1,3,7,10  169,-    
  3. Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, grilovanou cuketou a sýrem grana padano A:1,3,4,7 179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Blue cheese burger 289,-Kč

    vyzrále hovězí, gorgonzola, cibulové chutney, slaninová majonéza, hranolkyA:1,3,7

  • Grilovaný kuřecí steak 259,-Kč

    bramborové pyré, grilovaná divoká brokolice, houbová omáčkaA:7

  • Salát s grilovaným kozím sýrem 239,-Kč

    pečená dýně, červená řepa, pražené ořechy, chipsy s ciabatty, medovo-hořčičný dresink A:1,3,7,8,10