Brewery restaurant

Brewery restaurant

The Brewery restaurant is one of our two restaurants. Explore also Garden Restaurant and decide where to go for your dining experience.

Back to the past

By visiting the brewery restaurant you will really go back in time. As you enter the restaurant, you’ll be greeted with a huge room gracefully decorated in brown and beige hues. You will be impressed by the tastefully restored Art Nouveau ceilings and the two polished copper brewhouses upstairs. If you’re lucky enough to arrive on brew day, you’ll be greeted by a pleasant malty and hoppy aroma. We brew traditional 12° lager of Pilsner type Monopol, 11° semi-dark Karlik, flavoured Cherry 11° and Monopol ALE 14°, top-fermented.

Throughout the year, specials are prepared according to the seasons, 11° IPA Spring for spring, 11° Wheat for summer, Vienna Lager for autumn days and Porter 16° for Advent.

The restaurant offers 80 seats on the ground floor and 100 seats on the upper floor balconies and is open 7 days a week. We offer a lunch menu at noon and specialties from our a la carte in the evening, mostly Czech cuisine with elements of modern gastronomy.

Delight your palate

Lunch menu

On weekdays, we offer you dishes from our lunch menu. You can always look forward to soup and four main courses, one of which is vegetarian. Each lunch menu contains a selected dish recommended by our chef.

Menu

In the afternoons, evenings and on weekends we prepare meals according to our a la carte menu. On the menu you will find mainly Czech cuisine with elements of modern gastronomy, we also have appetizers with beer and meatless dishes.

Corporate or private events

Our Garden Restaurant is a great meeting place for larger groups. Whether you are organizing a private celebration or a corporate teambuilding or training, the Wellness Hotel Brewery Monopol is the right place for you.

You can find us in the centre of Teplice

Wellness Hotel Brewery Monopol has an exceptional location in the centre of the spa town of Teplice.

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden:  Míchaný zeleninový salát s filírovaným steakem z kuřecích prsou, bazalkové pesto, sušená rajčata, olivy, opečená bageta  A:1,3,7,8     219,-                                        Pondělí 08.12.

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi A:1,3,7,9       45,-          

  1. Štěpánská hovězí pečeně s houskovými knedlíky A:1,3,7                                                                                                          189,-
  2. Vepřový pfeffer steak z krkovice se sázeným vejcem a hranolkami A:1,7         179,-
  3. Restovaná tarhoňa s grilovanou zeleninou a opečeným kyperským sýrem A:1,3,7      179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky     

         

Úterý 09.12.

Polévka: Žampionový krém se smetanou a krutony A:1,3,7,9                                                                                                                                45,-    

  1. Plzeňský hovězí guláš se sázeným vejcem, opeč. klobásou a bramborovými knedlíky A:1,3,7     189,-                                
  2. Pečené kuřecí stehno s máslovým bramborem a rajčatovým salátkem A:1,7            179,-
  3. Špecle s omáčkou z hříbků a čerstvým špenátem A:1,3,7                                                                                                              169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 10.12.

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi A:1,7,9,3              45,-

Denní tip: Špíz z vepřové panenky se zeleninou, fazolky, opečené grenaille, česnekový dipA:1,7   219,-                      

  1. 1. Kuřecí nudličky se zeleninou ve sladko kyselé chilli omáčce, jasmínová rýže A:1,8,11     179,-
  2. Pečené pštrosí vejce s máslovou bramborovou kaší A:1,3,7                 169,-
  3. 3. Smažené sýrové nugetky s jalapeňos, hranolky, tatarská omáčka A:1,3,7                    169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 11.12.

Polévka: Tradiční česnečka z uzených žeber A:1,3,7,9   45,-          Denní tip: Burger s trhaným kachním masem, zelenina, uzená majonéza, batátové hranolky A:1,3,7,10,11   219,-

  

  1. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší A:1,7,3     179,-  
  2. Sekaná vepřová pečeně s kousky špeku, máslovým bramborem a hořčicí A:1,3,7,10               169,-
  3. Americké lívance z podmáslí se sladkým tvarohem, višňový přeliv, omáčka z čokoládyA:1,3,7     179,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 12.12.

Polévka: Frankfurtská polévka s uzeninou A:1,7,3,9     45,-        

Denní tip: Vepřový bůček z grilu, bramborová placka se slaninou, silná šťáva, zelný salát A:1,7,3      229,-

  1. Hovězí nudličky Stroganov s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7            179,-
  2. Kuřecí stehno na paprice s těstovinami A:1,3,7  179,-       
  3. Smažený květák podávaný s máslovým bramborem a tatarskou omáčkou A:1,3,7          169,-

Salát: Dle týdenní nabídky                                                                                                                   

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Grilovaný kuřecí steak 279,-Kč

    tarhoňa, omáčka z pečených rajčat, parmazán, bylinkyA:1,3,7

  • Holandský řízek 249,-Kč

    bramborová kaše, gouda, smetanový okurkový salát A:1,3,7

  • Míchaný salát s burratou 229,-Kč

    mix salátů, cherry rajčata, pinie, bazalkové pesto, opečená ciabattaA:1,3,7,8