Brewery restaurant

Brewery restaurant

The Brewery restaurant is one of our two restaurants. Explore also Garden Restaurant and decide where to go for your dining experience.

Back to the past

By visiting the brewery restaurant you will really go back in time. As you enter the restaurant, you’ll be greeted with a huge room gracefully decorated in brown and beige hues. You will be impressed by the tastefully restored Art Nouveau ceilings and the two polished copper brewhouses upstairs. If you’re lucky enough to arrive on brew day, you’ll be greeted by a pleasant malty and hoppy aroma. We brew traditional 12° lager of Pilsner type Monopol, 11° semi-dark Karlik, flavoured Cherry 11° and Monopol ALE 14°, top-fermented.

Throughout the year, specials are prepared according to the seasons, 11° IPA Spring for spring, 11° Wheat for summer, Vienna Lager for autumn days and Porter 16° for Advent.

The restaurant offers 80 seats on the ground floor and 100 seats on the upper floor balconies and is open 7 days a week. We offer a lunch menu at noon and specialties from our a la carte in the evening, mostly Czech cuisine with elements of modern gastronomy.

Delight your palate

Lunch menu

On weekdays, we offer you dishes from our lunch menu. You can always look forward to soup and four main courses, one of which is vegetarian. Each lunch menu contains a selected dish recommended by our chef.

Menu

In the afternoons, evenings and on weekends we prepare meals according to our a la carte menu. On the menu you will find mainly Czech cuisine with elements of modern gastronomy, we also have appetizers with beer and meatless dishes.

Corporate or private events

Our Garden Restaurant is a great meeting place for larger groups. Whether you are organizing a private celebration or a corporate teambuilding or training, the Wellness Hotel Brewery Monopol is the right place for you.

You can find us in the centre of Teplice

Wellness Hotel Brewery Monopol has an exceptional location in the centre of the spa town of Teplice.

Vinná karta
Pivovarská restaurace

Vinná karta
Restaurace Garden

Polední menu
Pivovarská restaurace

Salát pro tento týden: Kousky hovězí svíčkové na jehle s cherry rajčaty, podávané na zeleninovém salátu s grenaillemi, pesto ze suš. rajčat, bylinková bagetaA:1,3,7     229,- 

Pondělí 21.04.

 STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý 22.04.

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a nudlemi A:1,3,7,9                                                                                         45,-

  1. Kuřecí steak s pečenými paprikami, podávaný se šťouchaným bramborem A:1,3,7                                179,-
  2. Vepřový katův šleh podávaný s jasmínovou rýží A:1 179,-
  3. Hamburská vepřová kýta s houskovými knedlíky A:1,3,9,10                                                                169,-                      
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Středa 23.04.

Polévka: Tradiční bramboračka s majoránkou A:1,3,7,9                                                                                                45,-

Denní tip: Kuřecí cordon bleu, vařený brambor a tatarská omáčka A:1,3,7                                                        209,-

  1. Znojemské hovězí kostky podávané s dušenou jasmínovou rýží a čerstvou petrželkou A:1    179,-
  2. Caesar sandwich s grilovaným kuřecím prsem a smaženými bramborovými lupínky A:1,3,7    169,-
  3. Čočka na kyselo se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou a kyselou okurkou A:1,3,7                 169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Čtvrtek 24.04.

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním   A:1,3,7,9                                                   45,-

Denní tip: Marinovaná kotleta s kostí, fazolky se slaninou, opeč. brambory, česnekový dipA1,3,7       229,-

  1. Vepřové kostky v mrkvi podávané s máslovým bramborem A:1,3,7    179,-
  2. Kuřecí kung-pao s arašídy a pórkem s jasmínovou rýží A:5,6,11           179,-                                             
  3. Opečená vinná klobása s bramborovou kaší A:1,7                                                                                                169,-
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Pátek 25.04.

Polévka: Gulášová polévka z mletého hovězího krku A:1,3,7,9                                                                45,-

Denní tip: Grilovaný kuřecí supreme, krémová polenta, máslové kapustičky A:1,7                                      209,-            

  1. Rozlítaný španělský ptáček s dušenou jasmínovou rýží A:1,3,7                                                           189,-
  2. Smažený eidam s hranolkami a tatarskou omáčkou A:1,3,7                                            179,-               
  3. Tradiční kaplická cmunda s uzeným masem a vídeňskou cibulkou A:1,3,7 179,-                                              
  4. Salát: Dle týdenní nabídky

 

Polední menu
Restaurace Garden

Polévka

Hlavní chod

  • Telecí váleček sous-vide v parmské šunce 289,-Kč

    zelený chřest, divoká brokolice, grenaille, omáčka bérnaiseA:3,7

  • Hráškové rizoto s krevetami 269,-Kč

    parmazánové chipsy, cukrový hrášek, citrónový olej A:2,3,7

  • Čerstvé špagety s pestem z medvědího česneku 239,-Kč

    pancetta, Pecorino romano, chilliA:1,3,7